Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 3 december 2016

VERJAARDAG: MONIC HENDRICKX

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
MONIC HENDRICKX
(Nederlandse actrice, 1966)

en twee actrices uit de film Summerlovers (1982) van regisseur Randal Kleiser.
DARYL HANNAH
(Amerikaanse actrice, 1960)
en
VALÉRIE QUENNESSEN
(Franse actrice, 1957-1989)

verder vandaag nog
Jean-Luc Godard (Franse regisseur, 1930), Hans G.Kresse (Nederlandse tekenaar, 1921-1992, o.a. bekend van de strip Erik de Noorman) en Corry Brokken (Nederlandse zangeres, actrice en rechter, 1932-2016)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten