Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 30 december 2016

VERJAARDAG: MARC SLEEN

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
MARC SLEEN
(Belgische schrijver en tekenaar van strips, 1922-2016)
Hij is vooral bekend geworden door de kreatie van Nero met zijn familie en vrienden.

verder vandaag
Robert Hossein (Franse akteur, 1927, in Nederland vooral bekend als Jeoffrey de Peyrac uit de films van Angelique (1964-1958)), Davy Jones (Engelse anger en akteur, 1945-2012, vooral bekend als voorman van The Monkees) en Frans Bauer (Nederlandse zanger, 1973)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten