Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 17 december 2016

WALKING WITH DINOSAURS STICKERBOEK

Een stickerboek n.a.v. de BBC dokumentaire-serie Walking with Dinosaurs (1998), waarin d.m.v computertechnieken dinosauriërs opnieuw tot leven worden gewekt. Het wordt gebracht alsof de dieren nog leven.
Het boekje meet 21x25cm en heeft slechts 10 pagina's.
Overigens is het geen stickerboek, waarvoor je plaatjes moet verzamelen om die in te plakken en kompleet te maken. Het boek bevat 5 achtergronden/dekors, waar je de bijgevoegde stickers op kunt plakken, maar ook weer kunt verwijderen. Het zijn dus feitelijk geen stickers, maar een soort van herbruikbare folies.
En hieronder twee voorbeelden van de achtergronden.
Het boek is van 1999. Deze eerste Nederlandse uitgave is uit 2000.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten