Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 8 december 2016

VERJAARDAG: DAVID CARRADINE

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
DAVID CARRADINE
(Amerikaanse akteur, 1936-2009)
Hij heeft meegewerkt aan 234 produktie waaronder best heel bekende films als Kill Bill en Death Race 2000, maar velen zullen hem toch in eerste instantie herinneren als Caine uit de TV-serie Kung Fu (1972-1875)

verder vandaag
Sammie Davis Jr. (Amerikaanse zanger en akteur, 1925-1990), Jim Morrison (Amerikaanse zanger, 1943-1971, vooral bekend als zanger van The Doors), Kees Driehuis (Nederlandse presentator, 1951, bekend van de quiz Per seconde wijzer), Kim Basinger (Amerikaanse actrice, 1953) en Theo Maassen (Nederlandse cabaretier en akteur, 1966)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten