Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 12 december 2016

VERJAARDAG: LIESBETH LIST

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
LIESBETH LIST
(Nederlandse zangeres en actrice, 1941)
Haar grootste hit kwam uit de koker van Boudewijn de Groot en Lennaert Nijgh: het duet Pastorale (met Ramses Shaffy)

en verder vandaag
Frank Sinatra (Amerikaanse zanger en akteur, 1915-1998), Connie Francis (Amerikaanse zangeres, 1938, o.a. bekend van de hit Lipstick on your collar uit 1959) en Marlous Fluitsma (Nederlandse actrice en zangeres. 1946)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten