Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 21 december 2016

VERJAARDAG: VAMPIRA

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
VAMPIRA
(Fins/Amerikaanse actrice, 1921-2008)
In 1954 werd ze bekend vanwege de Vampira Show, waarin oude horrorfilms op televisie werden vertoond. In 1959 speelde ze mee in de cultfilm Plan 9 from Outer Space van Ed Wood.
Haar echte naam was Maila Nurmi.
verder vandaag
Jane Fonda (Amerikaanse actrice, 1937), Kiefer Sutherland (Amerikaanse akteur, 1966, o.a. bekend als Jack Bauer in de TV-serie 24), Frank Zappa (Amerikaanse zanger, gitarist en entertainer, 1940-1993) en Marco Borsato (Nederlandse zanger en akteur, 1966)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten