Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 19 december 2016

VERJAARDAG: RUDI CARRELL

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
RUDI CARRELL
(Nederlandse akteur en presentator, 1934-2006, is voornamelijk werkzaam geweest in Duitsland)

verder vandaag
Edith Piaf (Franse zangeres en actrice, 1915-1963, o.a. bekend van de hits Non, je ne regrette rien en Milord), Louis Davids (Nederlandse zanger en entertainer, 1883-1939) en Robert Sherman (Amerikaanse komponist van filmmuziek, 1925-2012, werkte veel samen met zijn broer Richard)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten