Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 15 december 2016

WALT DISNEY IN MEMORIAM

Vandaag is het precies 50 jaar geleden dat Walt Disney is overleden, 10 dagen na zijn 65ste verjaardag. Een moment om even in gedachte bij stil te staan.
Walt is overleden aan longkanker, want hij was dan misschien een kindervriend, hij was ook een kettingroker en kettingrokers worden vaak niet zo oud. Ook beroemde en visionaire mensen als Walt Disney kunnen daar niet aan ontkomen. Maar niet getreurd. Hij heeft de wereld een wereld nagelaten vol hoop en vrolijkheid. Vol van magie en geluk. Walt, je was was dan weliswaar zwaar verslaafd, toch zal je altijd in mijn gedachte verankerd blijven, vanwege de pracht die je mij en alle andere fans hebt gegeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten