Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

vrijdag 1 januari 2010

OBER

Alvorens te beginnen aan een nieuw item op dit blog, aan iedereen de beste wensen voor 2010. Dat het een gezond verzameljaar mag worden met veel leuke, vreemde en aparte vondsten.


Welnu, laat ik dan maar meteen verdergaan. Deze pop (15 centimeter hoog en gemaakt van dun flexibel rubber) heb ik jaren geleden ooit eens op een rommelmarkt gekocht. Ik vond het toen (nu overigens nog steeds) een vreemd ding. Het lijkt te zijn gemaakt naar aanleiding van een TV-serie of wellicht reklame. maar ik heb geen idee of dat zo is en zo ja, al helemaal geen idee waarvan. Weet iemand van jullie wellicht hoe het zit met deze ober?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten