Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

vrijdag 29 januari 2010

RUSS MEYER 2

Begin januari heb ik het hier gehad over Ushi Digard, een leading lady van Russ Meyer. Vandaag wil ik het even gaan hebben over Erica Gavin (1947), de grote ster uit Meyer's doorbraak Vixen! (1968).





















Vixen! is officieel haar tweede film, maar wordt gezien als haar debuut. Na nog een film voor Russ te hebben gemaakt (Beyond the valley of the dolls uit 1970) en drie andere rolprenten keert ze Hollywood plotseling de rug toe.
















































x


In 2008 probeert ze een herstart met de korte film 3 Stories about evil, maar het (onverwachte) grote sukses van Vixen!


is uitgebleven. In een korte nabijheid zit er voor haar geen film meer aan te komen. Kijk hier voor alle titels en jaartallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten