Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zaterdag 3 april 2010

JOHN FORSYTHE (1918-2010)

Deze week (donderdag 1 april) is John Forsythe overleden, door komplikaties bij een longontsteking. John Forsythe heeft voornamelijk TV werk gedaan, maar uiteraard ook de nodige films. Voor een kompleet overzicht van zijn werk kijke men het beste hier. Waar deze Amerikaanse akteur - met name in Nederland - de meeste bekendheid mee heeft gekregen, is uiteraard zijn rol als Blake Carrington in de serie Dynasty. (9 seizoenen met in totaal 220 afleveringen)










Behalve deze single uit 1983 (waar hij terzijde wordt gestaan door Linda Evans en Joan Collins) heb ik in mijn verzameling niets van deze serie kunnen vinden. Ik zou derhalve niet weten of er merchandise van bestaat.



Okee, als Blake Carrington is hij visueel bekend, maar als stem kennen velen hem wellicht als Charlie, de mysterieuze baas uit de serie Charlie's Angels (1976-1981). In de twee films die in 2000 en 2003 over de 'angels' zijn gemaakt, is hij opnieuw Charlie. Het zijn de laatste wapenfeiten van John Forsythe. Hij is 92 jaar geworden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten