Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

vrijdag 23 april 2010

STICKERBOEK 1: THUNDERBIRDS

Het mag hier dan gaan om een boekje uit 2001 en niet uit de originele jaren 60-periode van de Engelse poppenserie, ik vind dit item absoluut kunnen konkureren met het beste uit die tijd. Het gaat hier dan ook wel om de beste uitgave die Carlton in 2001 heeft uitgegeven: Een stickerboek.


Wat is een stickerboek? Dat is een boek met nagenoeg lege blad-zijden, behalve wat teksten en kaders. Het middenkatern bevat stickers, die je dan in de lege kaders moet plakken. Onderstaand één van de twee middenplaten vol met haarscherpe fotostickers van de Tracy familie en hun vliegtuigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten