Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

vrijdag 23 april 2010

MOOI VERPAKT 3: AMSTEL

Het zijn zo'n beetje de fijnste glazen om een biertje uit te drinken, maar ook zowat de moeilijkste om te vinden. Ik heb het over de Amstel 'emmertjes' Dit is de man, dit is z'n bier uit 1967-1968.

Dit weekend kwam ik niet alleen drie van deze glazen tegen, maar ze zaten ook nog eens in de originele verpakking en dat zie je dus echt helemaal nooit.

Bij aankoop van 6 flessen Amstel bier, kreeg je er voor 1 gulden 3 'fijne' glazen bij. Die ruim 40 jaar oude glazen zijn nog steeds 'fijn' en zorgen er voor dat het goud-gele vocht heerlijk door de keel gaat. Laat de zomer maar komen. Ik ben er klaar voor, inklusief goede zin en bijpassende viltjes.




Tot slot nog even de originele Amstel reklame uit 1968. Prachtig en even krachtig als de glazen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten