Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

woensdag 21 april 2010

PIN-UP VAN DE WEEK (week 16)

Ik zag eerder deze week de film Anna Nicole uit 2007. Dat is de biopic van (super)model Anna Nicole Smith. Zij is de pin-up van week 16.



























Plotsklaps herinnerde ik mij dat ik nog ergens een kalender van haar moest hebben liggen. Inderdaad, een van 1997 met twaalf foto's van 28x36cm.














Anna Nicole is in 1967 in Texas geboren als Vickie Lynn Hogan. Al op jonge leeftijd wil ze net zo worden als Marilyn Monroe: fotomodel en filmster. Of haar dat gelukt is, zal de toekomst moeten uitwijzen.



In mei 1992 is ze de Playmate in Playboy en in 1993 wordt ze uitge-roepen tot Playmate of the year. Ze speelt mee in enkele films en TV-series en heeft zelfs een eigen show, alvorens ze in 2007 komt te overlijden door verkeerd medicijngebruik. Anna Nicole Smith is 39 jaar geworden.

1 opmerking: