Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

dinsdag 29 juni 2010

DISNEY DINSDAG: LITTLE MERMAID

Ok, Nederland is een ronde verder, dus ga ik proberen HET Verzameloord zeker nog een week oranje te kleuren. Nou vooruit, meer rood vandaag op Disney Disndag. Schreef ik gisteren over het oranje ventilatortje dat het een vreemd object was. Nou wie bedenkt dit? Het hoofd van de kleine zeemeermin, waarvan de voorkant verwijderbaar is, zodat de binnenkant zichtbaar wordt: haar huis!!

Helaas ontbreekt er een poppetje, dat d.m.v. een tandwieltje kan draaien. Welk persoontje zou dit geweest zijn? Het hoofdje is ongeveer 12cm hoog en gemaakt in China. Geen jaartal bekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten