Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

woensdag 23 juni 2010

SINGELHOES 20: WK 78

Deze week weer een voetbalgerelateerde single, zolang oranje in de race is. Het is de officiële tune van de Wereldkampioenschappen van 1978 in Argentinië 'El Mundial', geschreven door niemand minder dan Ennio Morricone. Eigenlijk niet geschikt voor deze serie, want de hoes is niet bepaald bijzonder. Of misschien toch wel. Je hebt een WK, je hebt Morricone en dan dit resultaat. Op zich wel bijzonder te noemen.

Uitgebracht op RCA BB-6175. De achterkant 'Marcha Oficial' is geschreven door Martin Darré en uitgevoerd door Vittorino Sierra.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten