Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

woensdag 16 juni 2010

SINGLEHOES 19: MÜNCHEN '74


Deze periode staat op HET Verzameloord een klein beetje in het teken van voetballen. Vandaar ook de keus voor de singlehoes van deze woensdag. Het is de tune van het WK voetbal uit 1974 van Rogier van Otterloo. Is het DE tune geweest? Vermoedelijk alleen in Nederland. Ik weet het niet meer. Het is een goed stuk muziek. Een combi tussen klassiek en populair, zoals te verwachten van deze componist/dirigent.

2 opmerkingen:

  1. En de sluikreclame voor Samsonshag valt in het geheel niet op ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Denk je dat het sluikreclame was? Dachten ze daar toen al aan? Volgens mij was Van Otterloo een verwoed roker. Is ook jong overleden. Het maakt op mij de indruk dat deze foto er nog lag en bruikbaar was als hoesje.

    BeantwoordenVerwijderen