Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

donderdag 24 juni 2010

LOEKI 2: ANSICHTKAART

Loeki de Leeuw, de leeuw van Oranje, wenst het Nederlands Elftal vanavond een sportieve wedstrijd toe. Dat ze - ondanks het feit dat ze al zijn geplaatst - toch alles geven om de supporters te vermaken.



Het betreft hier overigens een ansichtkaart, gedrukt door Spanjersberg. De voorstelling is gemaakt door JOOP GEESINK DOLLYWOOD, maar het copyright ligt bij RTF TF1 en dat lijkt me iets te maken hebben met de Franse TV.

1 opmerking:

  1. Jazeker, ook de Franse tv zond Loeki tussen reclamespots uit. Zo hoorde Joop Geesink tot zijn grote plezier in Frankrijk een oude heer uitroepen 'Ah je me nous!', terwijl de man mogelijk dacht dat hij een onzinkreet van tv imiteerde.
    Zie ook een Loekikalender van de Franse PTT uit 1979 op http://almanax.punt.nl/index.php?r=1&id=496988&tbl_archief=0#496988

    BeantwoordenVerwijderen