Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

donderdag 17 juni 2010

AANSTEKER 19 HERZIEN

Een bezoekster van HET Verzameloord heeft gereageerd op aansteker-19 van 30 mei jl. met de mededeling dat het model op de brander wellicht Sarah Michelle Gellar is, beter bekend als Buffy the Vampire Slayer uit de gelijknamige TV-serie. Ik heb het 3-D plaatje op de aansteker zo goed mogelijk vastgelegd en deze naast een foto van Sarah gelegd. Ik kan niet ontkennen dat er enige gelijkenis valt te konstateren, maar of het hier daadwerkelijk om dezelfde persoon gaat... Bedankt Jorien voor de scherpe blik en wellicht weet iemand het antwoord.

1 opmerking:

  1. sterker nog, ik heb een foto gevonden van haar in exact dezelfde pose, namelijk hier: http://emmafantasy.files.wordpress.com/2009/04/girls_-_sarah_michelle_gellar_020.jpg
    ik denk dat er geen twijfel meer mogelijk is! leuk dat je er een speciaal bericht aan gewijd hebt!

    BeantwoordenVerwijderen