Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

woensdag 30 juni 2010

SINGLEHOES 21

Het is weer woensdag en dat betekent tijd voor een singlehoes.

Deze keer een hoesje uit 1976 van Andrea True Connection. Ooit heb ik hiervan nog eens gedacht dat ik een gesigneerd exemplaar in huis had, maar de geschreven teksten op haar benen staan er - wellicht helaas - gedrukt op.
De zang op deze plaat wordt verzorgd door Andrea True (1943), in bepaalde kringen bekend vanwege de bijna 50 pornofilms, die ze van 1972 tot 1976 maakte.
Door de onverwachte wereldhit van 'More, more, more' (in Nederland overigens niet verder gekomen dan de tipparade!) heeft ze met onmiddellijke ingang van datzelfde jaar haar loopbaan in die tak van de filmindustrie beëindigd, om zich helemaal te storten op haar zangcarriere. Maar of dat suksesvoller was...











Het nummer 'More, more, more' is geschreven en geproduceerd door Greg Diamond en het is - hoe kan het ook bijna anders in 1976 - eenvoudige disco. Dat het een grote hit is geweest geeft de hoeveelheid hoesje aan. Er zijn minstens 10 verschillende in omloop, waarvan er hier dus 5 zijn weergegeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten