Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 26 juni 2011

AANSTEKER 49

Tja, wat valt er te vertellen over deze merkloze 7,5cm grote aansteker met een soort van zeemeermin motief. Als je hem ontsteekt, verschijnen er twee vlammen tegelijkertijd. Wat de funktie of idee daarachter is zou ik niet weten. Wellicht iets voor zwaar verslaafden.1 opmerking:

  1. Twee vlammen is waarschijnlijk 'n grap, je hebt dan altijd 'n praatje klaar als je 'n dame 'n vuurtje aanbiedt, één vlam voor haar sigaret en één vlam voor je eigen saffie.

    BeantwoordenVerwijderen