Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 27 juni 2011

HUMAN EYE / OOG

Een bouwpakket van het menselijk oog (in elkaar gezet 25,5cm hoog) van het Amerikaanse bedrijf Lindberg verpakt in een doos van 24x32cm.

Het pakket heeft edukatieve mogelijkheden, aangezien het te openen is, zodat je ook de binnenkant van het oog kunt bekijken.

Aan de hand van nummertjes en een lijst kun je de verschillende onderdelen benoemen.


De verschillende lagen zijn ook goed te zien op de meegeleverde bouwschema's.


Ik heb niet kunnen achterhalen uit welk jaar deze bouwdoos is. Wel trof ik op het internet een heruitgave aan van dit oog, alsmede een andere (vermoedelijk ook opnieuw uitgebrachte) Lindberg bouwpakket van het menselijk hoofd: Het oor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten