Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 23 juni 2011

ANIMATED BATMAN 25: PANINI ALBUMS

Een stickeralbum van Batman: The Animated Series, in 1993 op de markt gebracht door het bekende Italiaanse bedrijf Panini.
Naast de voorkant zien we hier de achterzijde van het 32 pagina's tellende boekwerk (23x27cm)......de eerste bladzijde, met de eerste 6 in te plakken plaatjes. Dit album kent twee soorten stickers: Zij die een tekening aanvullen (zoals op deze pagina) en . . .
. . . rechthoekige plaatjes die een soort fotoboek vormen.Verder heeft het boek een poster (tweemaal de breedte van het boek), hier het rechtse deel, waar een soort van hologramplaatjes (16 stuks) op moeten worden geplakt.


De verschillende vormen van plaatjes (232 voor een kompleet album) zitten per 6 verpakt in een zakje.Panini brengt hun boeken uit over heel Europa en zelfs tot in Turkije, waar onderstaand boek vandaan komt.Geen opmerkingen:

Een reactie posten