Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 12 juni 2011

LOURDES 27: METALEN GROT / MUZIEKDOOS

Een metalen voorstelling, meer dan zo maar een grot. Het hele complex wordt er in verbeeld met boven aan Bernadette en Maria. Een 'majestueus' geheel ondanks het relatief kleine formaat.

Aan de voorkant is de grot met altaar en Maria. Links achter is de kerk zichtbaar

De kerk (in werkelijkheid drie kerken boven elkaar) is behoorlijk gedetailleerd weergegeven, compleet met voorplein en schuine hellingen voor de bedden.

De afmetingen zijn 8x7cm, de hoogte 13cm. Er zit een muziekdoosje in, maar ik heb helaas niet het sleuteltje. Geen idee welke melodie hij gaat spelen. Gemaakt in Frankrijk. Jaartal onbekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten