Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 4 juni 2011

BAREND DE BEER 9: HET BLAD VAN . . . (1968 en 1969)

Jaargang 4 van Het blad van Barend de Beer (1968). Aangezien het tijdschrift in het vijfde jaar (1969) na het derde nummer stopt, heb ik deze drie bladen vandaag ook maar opgenomen. Wat vrijwel meteen opvalt zijn de vijf omslagen van Paulus de Boskabouter door Jean Dulieu (nrs.33 t/m 37). Zouden die ook de omslagen hebben gesierd van de oorspronkelijke Franse uitgaven of is dit een Nederlandse inbreng geweest?Vijfde jaargang (1969) .

Volgende week zaterdag: Het blad van Barend de Beer Albums en inhoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten