Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 16 juni 2011

ANIMATED BATMAN 24: GLAZEN

Vorige week had ik lollies uit Spanje, vandaag glazen uit Frankrijk. op de markt gebracht in 1995, dus gebaseerd op de originele tekenfilmserie Batman: The Animated Series (1992-1995).Oorspronkelijk zijn twee glazen gevuld met mosterd uit Dijon van het merk Maille, de derde is leeg en gratis toegevoegd. Als de mosterd op is, heb je dus drie glazen (waarvan twee met deksel).
Alle drie de glazen (8,5cm hoog) hebben een afbeelding van Batman.1 opmerking:

  1. Hoi,
    Geen mosterdglazen maar bierglazen met voornamelijk opschriften (soms ook plaatjes) uit Oost-Duitsland hebben we nog over. Alleen ze zijn niet tv-gerelateerd. Zou je zoiets ook op het verzameloord willen bespreken?
    Gr. Annette

    BeantwoordenVerwijderen