Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 30 juni 2011

ANIMATED BATMAN 26: SPIN-POP CANDY

Een zogehete 'spin pop candy' (16cm hoog) van de Batman tekenfilmserie Gotham Knights (1997-1999) ook wel genaamd The Adventures of Batman and Robin.Welk genie zou dit werktuig nou weer hebben bedacht: Boven in het hoofd kun je een lollie steken en door vervolgens op een knop te drukken draait deze rond. Je hoeft hem alleen nog maar in je mond te stoppen of je tong er tegenaan te houden.
Deze kombi van speel- en snoepgoed (oorspronkelijk verpakt in een plastic blister) is uit 1999 en ook verschenen als Robin..Geen opmerkingen:

Een reactie posten