Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 23 maart 2013

BEVERLY HILLS 90210 41: STICKERVELLEN

Vijf stickervellen op formaat ansichtkaart van de TV-serie Beverly Hills 90210. Het ziet eruit als één geheel, maar elk fototje is een aparte sticker.
Er staan op de achterkanten helemaal geen gegevens over jaar van uitgave en/of uitgeverij, maar ik heb ook nog een sickerboek (ik zou het liever een 'stickerboekje' willen noemen, aangezien het niet groter is dan een ansichtkaart en slechts vier stickervelletjes bevat!) en dat is uitgebracht door Rodekoratie BV in Den Helder.
De inhoud is erg vergelijkbaar met bovenstaande losse kaarten, dus dezelfde uitgever is denkbaar. Aan de hand van een prijsvraag die in dit boekje staat (uiterste inzenddatum: 1-7-1993) kunnen de kaarten vermoedelijk gedateerd worden op 1993.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten