Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 26 maart 2013

POCAHONTAS 23: MENS ERGER JE NIET !

Van welk traditioneel (bord)spel bestaat er geen variant van Disney's Pocahontas (1995)? Vandaag het aloude Mens erger je niet!.
Het spel is uitgegeven door Jumbo (nr.177) zonder jaarsvermelding. Dit is vermoedelijk liggen ten tijde dat de film is uitgebracht, dus tweede helft van de jaren 90.
De doos bevat 16 kartonnen kaartjes met afbeeldingen van Pocahontas en haar medespelers en even zoveel plastic houdertjes om ze in te zetten, een dobbelsteen en een spelbord.
Aan spelregels zijn er geen varianten met het traditionele spel, dus ook nu moet je geen last hebben van lachende medespelers die je op het laatste moment (vlak voor je 'thuis' bent) nog even van 'het bord gooien'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten