Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 18 maart 2013

WINNETOU 2

Drie puzzles in één doos. Dat is nog eens economisch verpakt. Uitgegeven naar aanleiding van de film Winnetou 2 uit 1964. Op de doos geen jaarvermelding, maar dat zal dan ook wel ongeveer in diezelfde tijd zijn.Drie puzzles dus met in totaal 360 stukjes. De fabriek van F.X.Schmidt uit München is verantwoordelijk voor de uitgave. In de doos zijn drie foto's toegevoegd die tot voorbeeld moeten dienen voor de legger. Ze hebben alle drie een naam:
1. Merril und seine Kameraden in der Gewalt der Apachen
2. Winnetou Häuptling der Apachen
3. Merril und Ribanna als Geiseln

Eerder publiceerde ik op HET Verzameloord al de puzzle van Winnetou 3 uit 1965. Mogelijk is er ook nog een doos met drie puzzles van Winnetou 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten