Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 27 maart 2013

HERMAN EMMINK (1927-2013)

Afgelopen weekend is in zijn woonplaats Laren de Amsterdamse oud televisie-presentator Herman Emmink (1927-2013) overleden.
Emmink ging al vroeg bij de TV werken en deed dat in zijn gehele loopbaan bij allerlei omroepen, zoals de TROS, NOS, NCRV en de AVRO. Voor deze laatste heeft hij 11 jaar lang het programma 'Wie van de drie' gepresenteerd (1971-1982).
In 1957 heeft Emmink een grote hit met 'Tulpen uit Amsterdam', maar de zingende presentator heeft meer singels uitgebracht, onder andere een van het wat minder bekende spelprogramma 'Een tegen allen' van de NCRV.
HERMAN EMMINK EN DE ZINGMANNEN - EEN TEGEN ALLEN

Op de achterzijde een Nederlandse versie van de begintune van de Amerikaanse western-serie
RAWHIDE!


Herman Emmink is 86 jaar geworden.

1 opmerking:

 1. Hallo forumleden,

  Ik zoek deze single van Herman Emmink en de Zingmannen.
  Zou iemand mij hieraan kunnen helpen?

  Graag hoor ik het via:

  timknobbel@hotmail.com

  Alvast bedankt!

  Vrg,
  Tim.

  BeantwoordenVerwijderen