Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 8 maart 2013

FRANKENSTEIN 105: CASSETTE

Nederland is geen gemakkelijk land als het gaat om het aanleggen van een Frankenstein verzameling. Dracula, mummie, heksen en zombies is nauwelijks een probleem, maar dingen over/van het gefabriceerde monster, dat valt niet mee. Vandaag een geluidscassette uit 1999, waartoe het oorspronkelijke verhaal is omgebouwd tot een geschiktheid voor de leeftijd 8-12 jaar.
"Boeiende dialogen, opwindende muziek en verrassende geluiden, alsof je zelf midden in het verhaal zit" vertelt de omslag van deze door de Zuidnederlandse Uitgeverij op de markt gebrachte cassette.
Hij is geproduceerd door Deltas, valt in de reeks 'Boek op cassette' en heeft nummer NB15.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten