Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 16 maart 2013

BEVERLY HILLS 90210 40: VERONICA GIDS

Vorige week zaterdag plaatste ik een Beverly Hills artikel uit de TROS kompas. Vandaag is de Veronica gids aan de beurt om hun medezegje te doen aangaande de populaire TV-serie Beverly Hills 90210, uiteraard met Shannen Doherty als blikvanger.
Het gaat hier om Nr 51, december 1994.
Het artikel vertelt over het vertrek van de hoofdrolspeelster uit de serie. Elders in het blad tref ik op de showpagina een kort bericht, waarin de spelers van het nieuwe seizoen voor worden gesteld. Zo gaat dat in televisie- en filmland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten