Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 25 maart 2013

PHOTO TRIVIA

Een filmquiz in een kleine simpele verpakking (12x9,5cm). Niet een giga doos met bijna niets erin.

Het is in 1984 uitgegeven door het Amerikaanse bedrijf Hoyle Products in de serie 'according to Hoyle...'
Het doosje bevat 107 kaartjes met op de voorzijde een zwartwit filmfoto en op de achterzijde 6 vragen over die foto en de film die erbij hoort. Hier als voorbeeld kaartje 46. Speel dit met een kollega, huisgenoot, vriend(in), broer, zus of iemand anders. Er is geen spelbord vereist noch een skoreblok. Toon de foto en stel de vragen.

Volgens de achterkant van de doos is dit spel de eerste uit een reeks van 12 Photo Trivia's according to Hoyle. Tussen de andere zit o.a. een fotoquiz over televisie, muziek en de Bijbel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten