Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 6 april 2013

BEVERLY HILLS 90210 43: MAXIM

Als je Beverly Hills 90210 zegt, zeg je in feite Shannen Doherty (1971), de actrice (ze speelde Brenda Walsh) die de serie heeft uitgetild boven het gemiddelde en er een werkelijke soap van heeft gemaakt, door te poseren in Playboy (zie hier elders op HET Verzameloord). Via het Engelse blad Maxim maakt ze daar, nadat de serie is afgelopen, in 1999 nog even gebruik van voor een nieuwe 'boost' in haar loopbaan.
Hieronder de foto's uit het artikel.


Ook op de inhoudspagina van het blad staat een aardige afbeelding.
Tot slot staat er ook nog een verantwoording van de omslag met de nodige credits. Dat scheelt mij weer een hoop tikwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten