Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 20 april 2013

BEVERLY HILLS 90210 45: SCHRIFT

Vandaag (voorlopig) het laatste item dat ik heb van Beverly Hills 90210 en dat is uitgebracht naar aanleiding van die TV-serie. Een schrift. Een doodgewoon schrift met lijntjespapier.
voorzijde
achterijde
Geen harde kaft of zoiets. Gewoon een normaal schrift om op school te gebruiken, iets wat natuurlijk zeer passende merchandise is voor een serie die zich op een school afspeelt. Er is geen producent of jaartal bekend, maar dat laatste is in elk geval de jaren '90.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten