Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 23 april 2013

POCAHONTAS 27: DISNEY BOEKENCLUB

De Disney Boekenclub bestaat uit minstens 260 ongenummerde boekjes (zie HIER voor een duidelijk overzicht). Daarvan zijn er 4 verschenen naar aanleiding van de film Pocahontas, waarvan onderstaande de eerste is uit 1995.
De boekjes in deze serie meten 16,5x24cm, tellen 40 pagina's en zijn uitgegeven door De Geïllustreerde Pers in Amsterdam. Dit deel is uit het Amerikaanse vertaald door Thom Roep.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten