Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 14 april 2013

SCHETS DON LAWRENCE

Vandaag zomaar even een schets van meestertekenaar Don Lawrence (1928-2003). Het is dit jaar al weer 10 jaar geleden dat hij is overleden. Wellicht een goede aanleiding wat meer van hem te plaatsen.

4 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb nooit geweten of ik die man nou goed moest vinden of niet. Mooie techniek en heel levendig kleurgebruik, bijna net zo gedetailleerd en klassiek geschoold als dat van Segrelles, maar ik had vaak het idee naar Thunderbirds poppen te kijken. Met meer emotie in de gezichten weliswaar, maar die mimiek vond ik juist overdone. Iemands paniek of doodsangst wordt daardoor onbedoeld komisch. Z'n Storm serie was al een stuk beter dan Trigië. Hij had ook goeie scenarioschrijvers.
  De albums die na zijn dood gemaakt werden zijn beduidend minder. Maar dat vind ik ook gelden voor de vernieuwde stripserie van Blake & Mortimer. Je kunt de geestelijke vader nu eenmaal niet benaderen en zeker niet overtreffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sorry, er zaten nogal wat fouten in...

  BeantwoordenVerwijderen