Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 9 april 2013

POCAHONTAS 24: STICKER ACTIVITY BOOK

Aan de titel van dit boekje (23x16cm) te oordelen verwacht je een Engelse uitgave. Neem, het is een produkt van Introduct in IJsselstein. Uiteraard voor een internationale markt.
Dat internationale komt voornamelijk terug op de achterkant van het waar dingen meertalig waorden aangegeven.
De vier dubbelzijdige pagina's in de licht geplastificeerde kaft zijn kleiner (17x16cm) en van wat gewoner papier. De aktiviteiten bevatten o.a. vier kleurplaten, waarvan hier één als voorbeeld.
Daarnaast zijn er twee bladzijden met 30 herbruikbare stickers. Hier één daarvan als voorbeeld .
Deze opnieuw te gebruiken plakplaatjes kun je plakken op twee sfeervolle decors die gedrukt zijn op de binnenzijde van de kaft. De eerste is 23x16cm, de tweede is openklapbaar en daarmee dus 46x16cm.
Er wordt nergens een jaar van produktie vermeld.

1 opmerking:

  1. Zelf verzamel ik dit soort parafernalia niet, maar ik zie die twee decors onderaan, en als er iets is in Disney producties wat ik fenomenaal vind, dan zijn het de backgrounds voor de films. Eyvind Earle is de meest bekende Disney stylist, maar feitelijk waren de backgrounds van elke film en elke short een lust voor het oog. Ik wil daar toch nog eens een blog aan wijden. Ook in Pocahontas - een film die me verder helemaal niet aansprak - zijn de landschappen en concepttekeningen daarvan heel erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen