Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 2 april 2013

POCAHONTAS 24: POP-UP BOEK

Ze zeggen vaak dat het iets is voor kleine kinderen, pop-up boeken, maar het kan mij toch ook steeds weer fascineren hoe zo'n boek in elkaar wordt geprutst.
Het boek meet 21x26cm en bevat 6 dubbele pagina's die behoorlijk oppoppen. Daarin wordt het verhaal van Pocahontas verteld, gerelateerd aan de Disney-film uit 1995.
Het is een uitgave van Deltas uit 1995 en - ik zou haast zeggen uiteraard - een vertaling/remake van een Amerikaans produkt, ontworpen door Kathryn Siegler. Hieronder twee pagina's (of eigenlijk vier) uit het boek ter voorbeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten