Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 30 april 2013

DAG KONINGIN, DAG PRINS!

Ik weet natuurlijk ook wel dat Wim Kan (1911-1983) op deze plaat uit 1962 niet zingt over Beatrix en Alex, maar ik vond het een toepasselijke titel.
We zwaaien vandaag onze koningin uit en zeggen 'dag' tegen de prins die onze koning wordt. Aanvankelijk wilde ik alleen de hoes plaatsen, aangezien het lied niet echt to the point is, maar eigenlijk valt dat best wel mee. Daarom één liedje door Wim Kan en de Damrakkertjes, op muziek van Ru van Veen.
WAT ZOU JE DOEN?

HET Verzameloord wenst iedereen een prettige (laatste)
KONINGINNEDAG

Geen opmerkingen:

Een reactie posten