Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 5 april 2013

FRANKENSTEIN 107: GOUDEN JEUGDCOLLECTIE 9

Deeltje 9 in de reeks 'Gouden Jeugdcollectie' van uitgeverij Het Laatste Nieuws / Paperview is getiteld Victor Frankenstein.
Het boekje (12,5x21cm) is uitgebracht in 2004. Twee jaar eerder was het oorspronkelijk al uitgegeven door  Altiora in Averbode. De 'hertaling' (een grappig neologisme dat daadwerkelijk in het kolofon is gebruikt) is van Els Pelgrom. De tekening op de omslag is van Thomas de Coster.
Op de binnenflap van het boekomslag een zéér beknopt relaas over de schrijfster van het originele boek: Mary Wollstonecraft Shelley.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten