Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 15 april 2013

HINTS SPEL

Een doos met het bekende televisiespel Hints, door de KRO uitgezonden van 1983 tot 2003. Aanvankelijk onder leiding van Frank Kramer, later Anita Witzier.

Ik denk dat de meeste mensen wel op de hoogte ziijn van dit spel. Wil je er alles van weten klik dan hier.

De doos (32x23cm) bevat een speelbord (46x32cm), een spelleider-pion, een dobbelsteen, een zandloper en drie sets van 56 opdrachtkaarten. De categorieën zijn 'boek & film', 'lied & spreekwoord' en 'radio & televisie'. Met name die laatste categorie zou voor mij het spelen van dit spel onmogelijk maken met programmatitels als: Zingen in de nacht, Liefde op het eerste gezicht, Blond, blond en blond, De scherpe rand van platenland, enz.

Dit spel is een uitgave van Toys & Games express in Houten. Ontwikkeld door Tel spellen uit Deventer voor de KRO. Jaar van uitgave 1997.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten