Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 13 april 2013

BEVERLY HILLS 90210 44: TOPPS PLAATJES

In 1991 brengt het Amerikaanse bedrijf TOPPS een verzameling plaatjes op de markt van de TV-serie Beverly Hills 90210.
Dat wil zeggen, je moest een pakje kopen, met daarin 8 fotokaartjes (op wat steviger papier) en 1 sticker. Op die manier moest je dan een serie van 88 kaarten en 11 stickers kompleet zien te krijgen. Hieronder als voorbeeld 36 plaatjes (van de 88 dus) en 9 stickers (van de 11).
Elk plaatje meet 9x6,3cm, met op de achterkant een korte tekst over de serie. De achterkanten van de stickers vormen samen een puzzel, dus als je het plakplaatje hebt gebruikt, hoef je je het plakblaadje niet weg te gooien.
Op de achterkant van de elfde sticker staat het voorbeeld van deze 10-delige puzzel.
Er bestaat geen speciaal verzamelalbum, waar je alle plaatjes in kunt schuiven. Dat is improviseren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten