Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 1 april 2013

DRAAITAFELMAT


De anti-statische draaitafelmat van Delta, DE uitvinding om je platen te bevrijden van dat 'hinderlijke en irriterende knetteren' veroorzaakt door statische elektriciteit. (Ik weet niet of de kwaliteit van het elektriciteit beter is geworden maat ik heb echt nooit last van knetterende platen). In de hoes bevindt zich een 'stoffen' mat op het formaat van een LP. Deze moest je op de draaitafel leggen. De plaat gaat er boven op en voila...perfecte weergave.  Ik weet niet of het destijds een succes is geweest, maar het lijkt me eerlijk gezegd een onzinnig product van Delta uit Haarlem. Is dit dezelfde Delta als van het platenlabel?

Op binnenhoezen werd ook reclame gemaakt voor dit onmisbare hulpmiddel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten