Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 27 april 2013

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES 41: AANVULLINGEN

Nadat het laatste item van de Teenage Turtles geplaatst is geweest op HET Verzameloord (9 juni 2012), heb ik enkele  nieuwe dingen gevonden, en slechts twee aanvullingen op oude merchandise, zoals deze stressbal.
Zie voor de andere HIER.
Verder vond ik nog een tweede zaklamp. (HIER staat de eerste) Zoals bij de meeste spullen van de Turtles bestaat elk onderdeel uit 4 verschillende varianten, aangezien de Turtles met vieren zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten