Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

dinsdag 9 maart 2010

ADVERTENTIE 2: JORIS DRIEPINTER

Vandaag een brok jeugdsentiment in de vorm van Joris Drie-pinter. Wie kent hem nog? De ijzersterke kleuter met drie glazen melk in zijn linkerarm. Hij was sterker dan Popeye, want Joris deed alle krachttoeren slechts met één arm.

Naast advertenties in bladen (zoals Donald Duck) is er ook een speldje uitgebracht met de drie (in de jaren 60 en 70 zeer) bekende melkglazen.
Maar ook op TV was Joris Driepinter een bekende Nederlander, met name natuurlijk in de reklameblokken. In eerste instantie werden de stemmen ingesproken door Ger Smit (bekend van Mik Mak en De Fabeltjeskrant), in latere jaren is de voice-over stem verzorgd door Aart Staartjes.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten