Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

maandag 1 maart 2010

JA ZUSTER NEE ZUSTER

Van de TV-serie Ja zuster nee Zuster van Annie M.G.Schmidt is niet zo heel veel beeldmateriaal bewaard gebleven. Alleen de buiten-opnames - geschoten op film - zijn overgeleverd.



Ook op het gebied van de merchandise heeft de serie niet veel nagelaten. Enkele ansichtkaarten, LP's, wat puzzles en deze cassette, uitgegeven door Decca (5502 KXE). Er staan slechts zes nummers op, verdeeld over twee kanten.

1 opmerking:

  1. Jeroen Hazewinkel16 maart 2012 om 08:20

    Deze cassette is een echt stukje curiosa, zeker als hij nog gaaf en draaibaar is. Decca heeft rond 1967 maar een paar van deze zogeheten EPMC's uitgebracht. Twee andere die ik ken bevatten werk van Boudewijn de Groot. Er waren ook wel albums die op MC uitkwamen maar dat waren er rond die tijd nog niet echt veel.

    BeantwoordenVerwijderen