Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

woensdag 3 maart 2010

GIRL FROM U.N.C.L.E. 1

In het midden van de jaren 60 was het spionnen-genre op televisie en in de bioskoop ontzettend populair. Talloze produkties zagen het levenslicht. Op TV had je o.a. The man from U.N.CL.E., de bekende serie met Robert Vaughn in de hoofdrol. Er is op deze site al vaker aandacht aan besteed. 105 afleveringen bestreden de agenten van U.N.C.L.E. hun grote tegenstander THRUSH.




Maar de serie kende een wat minder bekende spin-off onder de naam The girl from U.N.C.L.E., met Stefanie Powers in de titelrol. De setting was gelijk, even-als de baas van de organi-satie Alexander Waverly (ook weer gespeeld door Leo G.Carroll). Alleen de populariteit was minder. Na 1 seizoen (1966-1967/29 afl.) is de produktie stopgezet.


Deze pocket is een Amerikaanse uitgave van Signet Books (1ste druk, oktober 1966). Ik weet niet of het vertaald is naar het Nederlands. Het is deel 2 uit een serie van 5.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten