Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

maandag 15 maart 2010

PETER GRAVES (1926-2010)

Op 14 maart is de acteur Peter Graves overleden, beter bekend als Jim Phelps, de leider van het Impossible Mission Force. Het was voor mij aanleiding mijn televisiepockets eens tevoorschijn te halen, maar ik vond er slechts één, zonder foto van Graves. Op de voorkant IMF lid Barney, gespeeld door Greg Morris. Deze acteur is overigens in augustus 1996 overleden op 61 jarige leeftijd. Van het vaste team (uit de gouden jaren) blijven nog over Martin Landau, Barbara Bain en Peter Lupus. Peter Graves zou 18 maart 84 zijn geworden.

De pocket is in 1968 uitgegeven door de Zuid-Nederlandse Uitgeverij als Romanreeks 36 onder de titel Opdracht onmogelijk.

1 opmerking:

  1. In de hitserie 'House MD' speelde hij in 2005 een bejaarde met erectieproblemen. Vorige week nog op de Nederlandse tv.

    BeantwoordenVerwijderen